Feest

Dat u op deze pagina bent uitgekomen betekent dat u een uitnodiging heeft ontvangen. Op deze pagina vindt u nog wat praktische zaken en de mogelijkheid om u aan te melden.

De avond

Het feest zal plaats vinden op eigen terrein. Hoewel goed weer is besteld, kan het natuurlijk ook tegen zitten. Bij regen verplaatsen we naar binnen, maar houd er rekening mee dat het in de avond kan afkoelen en het feest in principe buiten is. Er zal live muziek zijn en uiteraard de mogelijk om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te kletsen met mijn familie, vrienden, collega’s. Het feest is vanaf 20:00 en duurt tot de laatste vertrekt of in slaap valt. In de late uurtjes zullen we wel naar binnen verplaatsen voor de after party.

Vervoer

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, waarschijnlijk zal dit vooral op terrein van de buren zijn. Terplekke zullen aanwijzingen staan. Wil je met het openbaar vervoer komen houd er dan rekening mee dat de dichtstbijzijnde bushalte ca. 1 km is.

Overnachten

Het is mogelijk om te blijven overnachten, maar je zal dan zelf voor slaapzak e.d. moeten zorgen. Ruimte is er genoeg maar wel graag vooraf even laten weten. In de buurt zijn ook de nodige hotels en B&B’s te vinden, dus dat kan ook nog een optie zijn.

Komt u ook?

Als u komt, wilt u dan naam en mail achterlaten? Zo weet ik dat u komt en kan ik u op de hoogte houden.

Na inschrijving ontvangt u een mailbericht waar een bevestiging wordt gevraagd. Vergeet deze niet even te bevestigen!

 

Kees Nobel