Algemeen

Je kunt altijd een nieuwe weg inslaan. Na vijftien jaar als senior consultant nam Kees Nobel de afslag in zijn loopbaan naar het ondernemerschap. Als zelfstandige ziet hij meer mogelijkheden om zijn kwaliteiten optimaal in te zetten voor zijn opdrachtgevers. Het resultaat was de oprichting van Knoppa, zijn eigen bedrijf.

Knoppa biedt projectmanagement, advisering, ICT-beheer en de ontwikkeling van praktische oplossingen. De combinatie van deze vier specialismen maakt Knoppa een ideale partner voor elke organisatie die met ICT effectiever en efficiënter wil werken. Bijvoorbeeld een bedrijf dat de kwaliteit van dienstverlening aan klanten wil verbeteren. Een kennisorganisatie die zijn data toegankelijker wil maken. Een dienstverlener die zijn workflow beter wil managen. Of een leasemaatschappij die het onderhoud van het wagenpark wil stroomlijnen. Knoppa realiseert het.

De man achter Knoppa is Kees Nobel, een ICT-expert die de taal spreekt van zowel zijn opdrachtgever als van de ICT’er. Hij schakelt moeiteloos en communiceert helder. Hij verbindt systemen en data met elkaar. Opdrachtgevers waarderen die kwaliteiten en zien Kees Nobel als een veelzijdige, ervaren professional met een praktische instelling. Kees schat situaties snel in en analyseert vlot, zodat hij opdrachtgevers snel een gedegen oplossingsrichting kan voorleggen, compleet met uren- en kosteninschatting.

Misschien is het allerbelangrijkste dat Kees altijd doorgaat in het zoeken naar oplossingen. Puzzelen zit hem niet voor niets van jongs af aan in het bloed. En waar standaardtoepassingen niet toereikend zijn, ontwikkelt hij zelf duurzame alternatieven. Desgewenst neemt hij het beheer daarvan op zich, maar hij richt zijn oplossingen zo praktisch in dat de opdrachtgever dit ook zelf kan doen.

Zo realiseert Knoppa de door opdrachtgevers gewenste bedrijfsresultaten snel en tegen een scherp tarief. Inventief, creatief… dat is Knoppa: Niets is onmogelijk!

Kees heeft in zijn loopbaan voor verschillende opdrachtgevers gewerkt, zoals KPN, PostNL, Mobility Mixx, DELA Uitvaartverzekering NV, How About You, de gemeenten Alkmaar, Hilversum, Rotterdam en Zwolle, Consumentenbond, CRV (adviesorganisatie en zakelijk partner voor veehouders)

Leveringsvoorwaarden

Bedrijfsgegevens